Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sportivo Camoteros Sporting Osos
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 20.2
poor Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Maldonado heeft problemen om de bal te vangen. Escudero rent richting de bal. Maldonado begaat een overtreding. Maldonado krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Cotrina rent richting de bal. Martínez onderschept slim de pass. Martínez geeft een hoge lob. Loayza bereikt de bal nog maar net als eerste. Loayza draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Villarán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Daar is Sánchez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barco bereikt de bal nog maar net als eerste. Barco met een sublieme pass. Tejeda is nu in balbezit. Tejeda geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Maldonado geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tejeda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Escudero rent richting de bal. Escudero haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Villarán met een harde bal richting middenveld. Gavilán met een sublieme pass. Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez schiet op doel. Graña probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportivo Camoteros - Sporting Osos 1:0

40e minuut.
Andrade is nu in balbezit. Gavilán verovert de bal door een tackle van achteren. Gavilán met een sublieme pass. Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez haalt uit met een fantastische trap. Graña probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sportivo Camoteros 63%, Sporting Osos 37%.
Sportivo Camoteros - Sporting Osos 1:0

60e minuut.
Alarco kopt de bal weg. Daar is Indacochea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavilán onderschept slim de pass. Gavilán haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Barco probeert naar een medespeler te passen. Tejeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejeda passt de bal zonder na te denken. Loayza rent richting de bal. Loayza haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Graña met een harde bal richting middenveld. Santa Cruz kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Herrera met een snelle inworp. Martínez geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Santa Cruz kopt de bal weg. Gavilán rent richting de bal. Gavilán speelt de bal door. Sánchez rent richting de bal. Sánchez haalt uit met een fantastische trap. Graña bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sportivo Camoteros 44%, Sporting Osos 56%.
Sportivo Camoteros - Sporting Osos 1:0