Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CF Flechas Imperio Trueno
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 18.8
matig Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
Cáceres raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Acevedo komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Benavente geeft een hoge lob. Inworp. Casaretto met de inworp. Rosado rent richting de bal. Rosado geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Acevedo is nu in balbezit. Acevedo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Flechas - Imperio Trueno 1:0

20e minuut.
Laos speelt de bal door. Osorio met een sublieme pass. Sándiga speelt de bal door. Acevedo is nu in balbezit. Acevedo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Benavente met een harde bal richting middenveld. Bravo de Rueda met een sublieme pass. Daar is Sándiga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Acevedo is nu in balbezit. Acevedo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Peláez onderschept slim de pass. Bernal bereikt de bal nog maar net als eerste. Peláez verovert de bal door een tackle van achteren. Peláez schiet op doel. Gamero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Bernal rent richting de bal. Bernal speelt de bal door. Barraza heeft problemen om de bal te vangen. Peláez bereikt de bal nog maar net als eerste. Peláez draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Osorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosado onderschept slim de pass. Rosado geeft een lange en hoge pass. Acevedo rent richting de bal. Acevedo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Flechas 48%, Imperio Trueno 52%.
CF Flechas - Imperio Trueno 1:0

47e minuut.
Barraza geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Diez Canseco zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bernal onderschept slim de pass. Laos geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Laos passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Barraza de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Laos. Laos krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Klungelig pakt Acasiete de bal. Espinosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinosa probeert naar een medespeler te passen. Peláez rent richting de bal. Peláez draait met de bal, schiet en ... Gamero bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Flechas 55%, Imperio Trueno 45%.
CF Flechas - Imperio Trueno 1:0