Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Academia Espadas Asociación Vacas
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
65% Spel op eigen helft 35%
6 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 17.5
hopeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


4e minuut.
Guerrero heeft problemen om de bal te vangen. Tenorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerrero tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tenorio raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

11e minuut.
Ferrari geeft een hoge lob. Tenorio probeert naar een medespeler te passen. Cayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdivieso verovert de bal door een tackle van achteren. Valdivieso draait met de bal, schiet en ... Bernal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Carrillo rent richting de bal. Carrillo geeft een lange en hoge pass. Cassaretto rent richting de bal. Andere onderschept slim de pass. Andere schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Academia Espadas - Asociación Vacas 0:1

19e minuut.
Pinglo passt de bal met de wreef. Daar is Carbajal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barrueto. Carbajal is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Arata zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Pinglo kan de bal niet met de borst controleren. Arriola onderschept slim de pass. Arriola probeert naar een medespeler te passen. Carbajal bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbajal draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Barrueto kopt de bal weg. Arriola is nu in balbezit. Arriola haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Ferrari met een sublieme pass. Carbajal rent richting de bal. Carrillo begaat een overtreding. Carrillo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Academia Espadas 63%, Asociación Vacas 37%.
Academia Espadas - Asociación Vacas 0:1

48e minuut.
Pinglo heeft problemen om de bal te vangen. Arriola onderschept slim de pass. Arriola passt de bal met de wreef. Daar is Carbajal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carbajal haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Academia Espadas - Asociación Vacas 1:1

88e minuut.
Andere rent richting de bal. Arata rent richting de bal. Herrera tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Herrera krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Herrera rent richting de bal. Herrera passt de bal in één keer door. Huarcaya rent richting de bal. Andere onderschept slim de pass. Andere draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Academia Espadas 68%, Asociación Vacas 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Academia Espadas - Asociación Vacas 1:1