Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Imperio Trueno Sportivo Camoteros
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
41% Spel op eigen helft 59%
17 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 18.3
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Laos passt de bal met de wreef. Maldonado bereikt de bal nog maar net als eerste. Peláez onderschept slim de pass. Peláez draait met de bal, schiet en ... Daar is Prieto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Imperio Trueno - Sportivo Camoteros 1:0

5e minuut.
Maldonado kopt de bal weg. Gavilán rent richting de bal. Daar is Sánchez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sánchez draait met de bal, schiet en ... Almenara werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Osorio is nu in balbezit. Osorio met een sublieme pass. Herrera probeert naar een medespeler te passen. Sánchez rent richting de bal. Sánchez schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Espinosa speelt de bal door. Prieto rent richting de bal. Peláez verovert de bal door een tackle van achteren. Peláez draait met de bal, schiet en ... Villarán werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Benavente probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Calmet geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Alarco rent richting de bal. Alarco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Imperio Trueno - Sportivo Camoteros 1:1

17e minuut.
Masías rent richting de bal. Masías speelt de bal door. Peláez rent richting de bal. Peláez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Imperio Trueno - Sportivo Camoteros 2:1

19e minuut.
Cotrina rent richting de bal. Diez Canseco met een sublieme pass. Herrera speelt de bal door. Masías is nu in balbezit. Masías geeft een hoge lob. Villarán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Peláez bereikt de bal nog maar net als eerste. Peláez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Klungelig pakt Calmet de bal. Talavera speelt de bal door. Gavilán met een sublieme pass. Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Maldonado is nu in balbezit. Laos verovert de bal door een tackle van achteren. Laos probeert naar een medespeler te passen. Peláez is nu in balbezit. Peláez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Herrera rent richting de bal. Herrera geeft de bal voor. Amprimo rent richting de bal. Sánchez is nu in balbezit. Sánchez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Santa Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Peláez onderschept slim de pass. Cotrina bereikt de bal nog maar net als eerste. Peláez onderschept slim de pass. Peláez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Imperio Trueno - Sportivo Camoteros 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Imperio Trueno 42%, Sportivo Camoteros 58%.
Imperio Trueno - Sportivo Camoteros 3:1

47e minuut.
Masías bereikt de bal nog maar net als eerste. Masías passt de bal met de wreef. Cotrina rent richting de bal. Laos onderschept slim de pass. Laos haalt uit met een fantastische trap. Villarán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Laos draait met de bal, schiet en ... Prieto kopt de bal weg. Cotrina rent richting de bal. Laos rent richting de bal. Laos schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Imperio Trueno - Sportivo Camoteros 4:1

87e minuut.
Daar is Peláez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Labarthe is nu in balbezit. Peláez onderschept slim de pass. Peláez draait met de bal, schiet en ... Villarán maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Imperio Trueno 39%, Sportivo Camoteros 61%.
Imperio Trueno - Sportivo Camoteros 4:1