Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sporting Osos AS Marcona
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
12 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.8 gemiddelde waardering 15.5
zwak Schieten slecht
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Herrera geeft een hoge lob. Inworp. Torrealva met de inworp. Mulanovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Mulanovich draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Herrera geeft een lange en hoge pass. Inworp. Torrealva met de inworp. Mulanovich rent richting de bal. Mulanovich schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Escudero schiet op doel. Talavera probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tejeda neemt de hoekschop. Loayza springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Osos - AS Marcona 1:0

29e minuut.
Daar is Herrera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Herrera met een sublieme pass. Bisbal is nu in balbezit. Escudero onderschept slim de pass. Escudero draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Sosa kopt de bal weg. Andrade speelt de bal door. Daar is Barba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Loayza bereikt de bal nog maar net als eerste. Loayza draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Osos 51%, AS Marcona 49%.
Sporting Osos - AS Marcona 1:0

58e minuut.
Palma met de inworp. de la Cruz rent richting de bal. de la Cruz geeft een lange en hoge pass. Torrealva bereikt de bal nog maar net als eerste. Torrealva draait met de bal, schiet en ... Paal!

61e minuut.
Palma bereikt de bal nog maar net als eerste. Palma geeft een lange en hoge pass. Casavilca is nu in balbezit. Casavilca schiet op doel. Daar is Canales, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Graña probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Ballester speelt de bal door. Martínez rent richting de bal. Martínez probeert naar een medespeler te passen. Loayza rent richting de bal. Loayza haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Mulanovich kopt de bal weg. Bisbal rent richting de bal. Andrade maakt een afschuwelijke overtreding. Andrade krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Osos 54%, AS Marcona 46%.
Sporting Osos - AS Marcona 1:0