Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sangrientas Diablos Eternos Cerdos
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
21.8 gemiddelde waardering 20.4
zwak Schieten zwak
matig Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


13e minuut.
Daar is Santa Cruz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zubiate rent richting de bal. Sotomayor verovert de bal door een tackle van achteren. Sotomayor probeert naar een medespeler te passen. Santa María verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Acasiete speelt de bal door. Vallesteros is nu in balbezit. Vallesteros probeert naar een medespeler te passen. Olivos bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivos haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Olivera rent richting de bal. Olivera speelt de bal door. Huamán probeert naar een medespeler te passen. Olivos is nu in balbezit. Olivos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Santa Cruz is nu in balbezit. Solano bereikt de bal nog maar net als eerste. Solano geeft een lange en hoge pass. Valle is nu in balbezit. Valle schiet op doel. Deza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sangrientas Diablos 63%, Eternos Cerdos 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sangrientas Diablos - Eternos Cerdos 0:0

58e minuut.
Delgado probeert naar een medespeler te passen. Olivera bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivera passt de bal in één keer door. Olivos is nu in balbezit. Olivos draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Márquez geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vallesteros zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Olivera rent richting de bal. Olivera haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Montalvo geeft de bal voor. Inworp. Labarthe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sotomayor rent richting de bal. Sotomayor geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Valle bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado onderschept slim de pass. Delgado passt de bal met de wreef. Sotomayor is nu in balbezit. Sotomayor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sangrientas Diablos - Eternos Cerdos 0:1

76e minuut.
Quesada bereikt de bal nog maar net als eerste. Quesada probeert naar een medespeler te passen. Acasiete met een sublieme pass. Valle is nu in balbezit. Valle draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Santa María geeft een hoge lob. Inworp. Prado met een snelle inworp. Daar is Sotomayor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sotomayor passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sangrientas Diablos 45%, Eternos Cerdos 55%.
Sangrientas Diablos - Eternos Cerdos 0:1