Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Asociación Vacas Secretos Guerreros
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
13 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.4
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen zwak
hopeloos Verdedigen slecht


13e minuut.
Hinostroza met een sublieme pass. Andere rent richting de bal. Huertas verovert de bal door een tackle van achteren. Herrera onderschept slim de pass. Herrera schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Pinglo verovert de bal door een tackle van achteren. Pinglo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Varela de bal. Herrera is nu in balbezit. Herrera schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Pinglo rent richting de bal. Huertas onderschept slim de pass. Arresti speelt de bal door. Alarcón rent richting de bal. Alarcón draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Candela geeft een hoge lob. Inworp. Valdivieso zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Herrera is nu in balbezit. Herrera geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hernández probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Andere is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Asociación Vacas - Secretos Guerreros 1:0

41e minuut.
Herrera onderschept slim de pass. Herrera met een sublieme pass. Andere rent richting de bal. Daar is Andere, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andere schiet op doel. Hernández kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Bustos is nu in balbezit. Bustos passt de bal in één keer door. Alarcón is nu in balbezit. Alarcón schiet op doel. Barrueto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Asociación Vacas - Secretos Guerreros 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Asociación Vacas 51%, Secretos Guerreros 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Asociación Vacas - Secretos Guerreros 1:1

55e minuut.
Huertas probeert de bal aan de voet te houden. Tenorio is nu in balbezit. Tenorio passt de bal met de wreef. Andere bereikt de bal nog maar net als eerste. Andere draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Asociación Vacas - Secretos Guerreros 2:1

59e minuut.
Hernández met een sublieme pass. Tenorio kopt de bal weg. Varela bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrera verovert de bal door een tackle van achteren. Herrera schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Hinostroza passt de bal in één keer door. Andere bereikt de bal nog maar net als eerste. Andere passt de bal in één keer door. Herrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrera haalt uit met een fantastische trap. Hernández kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Varela probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Asociación Vacas - Secretos Guerreros 3:1

74e minuut.
Gonzales geeft de bal voor. Alarcón kopt de bal weg. Salaverry is nu in balbezit. Salaverry schiet op doel. Barrueto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Pinglo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinglo probeert naar een medespeler te passen. Gonzales bereikt de bal nog maar net als eerste. Andere verovert de bal door een tackle van achteren. Andere draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Asociación Vacas 40%, Secretos Guerreros 60%.
Asociación Vacas - Secretos Guerreros 3:1