Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Secretos Guerreros Eternos Cerdos
Normal Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
65% Spel op eigen helft 35%
7 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.9 gemiddelde waardering 21.6
unsatisfactory Schieten weak
weak Passen weak
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Inworp. Prado zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Sotomayor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sotomayor geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Bustos de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Daar is Bustos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sotomayor onderschept slim de pass. Sotomayor probeert naar een medespeler te passen. Valle is nu in balbezit. Valle haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Varela verovert de bal door een tackle van achteren. Sotomayor verovert de bal door een tackle van achteren. Valle bereikt de bal nog maar net als eerste. Sotomayor bereikt de bal nog maar net als eerste. Sotomayor schiet op doel. Hernández kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Valle bereikt de bal nog maar net als eerste. Valle schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Secretos Guerreros - Eternos Cerdos 0:1

26e minuut.
Quesada raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rocha komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Gonzales bereikt de bal nog maar net als eerste. Labarthe onderschept slim de pass. Labarthe speelt de bal door. Valle is nu in balbezit. Valle haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Candela geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Prado met een snelle inworp. Sotomayor heeft problemen om de bal te vangen. Sotomayor geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Secretos Guerreros 69%, Eternos Cerdos 31%.
Secretos Guerreros - Eternos Cerdos 0:1

50e minuut.
Reyes passt de bal met de wreef. Candela rent richting de bal. Solano tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Solano krijgt een gele kaart. Candela raakt geblesseerd tijdens het duel. Bustos met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Gamero de bal. Alarcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Alarcón schiet op doel. Paal!

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Prado met een snelle inworp. Daar is Sotomayor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sotomayor geeft een lange en hoge pass. Varela onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Bustos passt de bal zonder na te denken. Urteaga is nu in balbezit. Alarcón onderschept slim de pass. Alarcón schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Varela geeft een lange en hoge pass. Inworp. Prado met een snelle inworp. Sotomayor bereikt de bal nog maar net als eerste. Sotomayor geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Secretos Guerreros 61%, Eternos Cerdos 39%.
Secretos Guerreros - Eternos Cerdos 0:1