Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
UE Coronas Feos Magos
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 17.7
slecht Schieten zwak
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Barba rent richting de bal. Barba speelt de bal door. Daar is Zapata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zapata draait met de bal, schiet en ... Cépeda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UE Coronas - Feos Magos 0:1

8e minuut.
Klungelig pakt Prado de bal. Prado passt de bal in één keer door. Barba bereikt de bal nog maar net als eerste. Zapata rent richting de bal. Zapata draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Daar is Álvarez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arenas is nu in balbezit. Álvarez onderschept slim de pass. Barreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreto schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Rengifo de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
UE Coronas - Feos Magos 1:1

26e minuut.
Vallejo kopt de bal weg. Klungelig pakt Saco Vértiz de bal. Arellano maakt een afschuwelijke overtreding. Arellano is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

33e minuut.
Prado speelt de bal door. Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Arenas is nu in balbezit. Álvarez onderschept slim de pass. Álvarez haalt uit met een fantastische trap. Montalvo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Oré passt de bal met de wreef. Arenas is nu in balbezit. Arenas speelt de bal door. Prado is nu in balbezit. Prado draait met de bal, schiet en ... Cépeda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UE Coronas 62%, Feos Magos 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
UE Coronas - Feos Magos 1:1

60e minuut.
Montero rent richting de bal. Montero probeert naar een medespeler te passen. Vallejo rent richting de bal. Álvarez onderschept slim de pass. Álvarez haalt uit met een fantastische trap. Montalvo bokst de bal weg.

80e minuut.
Amat passt de bal in één keer door. Barba bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallejo speelt de bal door. Prado is nu in balbezit. Prado passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UE Coronas 49%, Feos Magos 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
UE Coronas - Feos Magos 1:1