Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Repugnantes Coyotes Feroces Gallos
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
10 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 20.3
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


3e minuut.
Aguirre met de inworp. Carrillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Degregori legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Degregori krijgt een gele kaart. Carrillo wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Carrillo kan niet meer verder spelen. Garcés komt het veld opgelopen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Baylón neemt zijn aanloop. Arbulú probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Repugnantes Coyotes - Feroces Gallos 0:1

6e minuut.
Prado is nu in balbezit. Garcés is nu in balbezit. Garcés passt de bal met de wreef. Cotrina rent richting de bal. Baylón onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Na een snelle pass probeert Bresciani de bal onder controle te krijgen. Inworp. Cominges met de inworp. Klungelig pakt Cortés de bal. Cortés schiet op doel. Correa bokst de bal weg. Montero is nu in balbezit. Montero haalt uit met een fantastische trap. Arriaga heeft problemen om de bal te vangen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Cruz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Parra komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Cortés rent richting de bal. Cortés passt de bal met de wreef. Padilla rent richting de bal. Cortés is nu in balbezit. Cortés haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Aguirre probeert naar een medespeler te passen. Garcés is nu in balbezit. Garcés passt de bal zonder na te denken. Baylón is nu in balbezit. Baylón schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Repugnantes Coyotes - Feroces Gallos 0:2

28e minuut.
Prado is nu in balbezit. Prado geeft een lange en hoge pass. Agurto is nu in balbezit. Montero bereikt de bal nog maar net als eerste. Montero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Repugnantes Coyotes - Feroces Gallos 1:2

30e minuut.
Padilla speelt de bal door. Garcés bereikt de bal nog maar net als eerste. Baylón rent richting de bal. Garcés rent richting de bal. Garcés schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Baylón is nu in balbezit. Baylón draait met de bal, schiet en ... Arbulú werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Flores geeft de bal voor. Inworp. Liberti met een snelle inworp. Garcés is nu in balbezit. Garcés haalt uit met een fantastische trap. Arbulú probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Repugnantes Coyotes 57%, Feroces Gallos 43%.
Repugnantes Coyotes - Feroces Gallos 1:2

48e minuut.
Yaranga kopt de bal weg. Bresciani rent richting de bal. Met opzet legt Marrou zijn tegenspeler op de grond. Marrou krijgt een gele kaart. Bresciani is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bresciani met een snel genomen vrije trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Baylón rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Repugnantes Coyotes - Feroces Gallos 1:3

53e minuut.
Parra geeft een lange en hoge pass. Garcés speelt de bal door. Baylón is nu in balbezit. Baylón schiet op doel. Na een snelle pass probeert Cotrina de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Repugnantes Coyotes - Feroces Gallos 1:4

58e minuut.
Cortés raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Huarcaya komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Bresciani rent richting de bal. Bresciani speelt de bal door. Baylón is nu in balbezit. Baylón draait met de bal, schiet en ... Arbulú maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Repugnantes Coyotes - Feroces Gallos 1:5

79e minuut.
Abugattás geeft een hoge lob. Agurto kopt de bal weg. Padilla probeert naar een medespeler te passen. Garcés controleert de bal met de borst. Garcés haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Garcés raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Masías komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Repugnantes Coyotes 67%, Feroces Gallos 33%.
Repugnantes Coyotes - Feroces Gallos 1:5