Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Espectaculares Coyotes Vergonzosos Halcones
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 3
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.5 gemiddelde waardering 17.9
matig Schieten zwak
zwak Passen hopeloos
zwak Verdedigen slecht


5e minuut.
Bauer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Saravia rent richting de bal. Vegas speelt de bal door. Tinoco bereikt de bal nog maar net als eerste. Tinoco draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Calmet bereikt de bal nog maar net als eerste. Calmet geeft de bal voor. Daar is Reyna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tinoco bereikt de bal nog maar net als eerste. Tinoco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Espectaculares Coyotes - Vergonzosos Halcones 1:0

18e minuut.
Deza raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Peláez komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Sayán bereikt de bal nog maar net als eerste. Sayán geeft een hoge lob. Daar is Calmet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caro rent richting de bal. Caro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Espectaculares Coyotes - Vergonzosos Halcones 1:1

29e minuut.
Vegas verovert de bal door een tackle van achteren. Vegas probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tinoco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bauer onderschept slim de pass. Bauer met een sublieme pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Espectaculares Coyotes - Vergonzosos Halcones 2:1

32e minuut.
Caro passt de bal zonder na te denken. Beteta rent richting de bal. Beteta geeft de bal voor. Guadalupe is nu in balbezit. Guadalupe schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Hernández is nu in balbezit. Vegas verovert de bal door een tackle van achteren. Vegas probeert naar een medespeler te passen. Tinoco bereikt de bal nog maar net als eerste. Tinoco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Espectaculares Coyotes - Vergonzosos Halcones 3:1

45e minuut.
Hernández is nu in balbezit. Hernández geeft een lange en hoge pass. Daar is Barrueto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reyna rent richting de bal. Reyna draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Espectaculares Coyotes 52%, Vergonzosos Halcones 48%.
Espectaculares Coyotes - Vergonzosos Halcones 3:1

55e minuut.
Beteta passt de bal zonder na te denken. Vegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tinoco rent richting de bal. Vegas is nu in balbezit. Vegas haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

64e minuut.
Redondo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Caro rent richting de bal. Caro passt de bal zonder na te denken. Reyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyna haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Muchotrigo geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Guadalupe met een snelle inworp. Vegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vegas schiet op doel. Carbajal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Guadalupe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Saravia legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Saravia krijgt een gele kaart. Vegas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vegas neemt de penalty, wat een uithaal! Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Espectaculares Coyotes - Vergonzosos Halcones 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Espectaculares Coyotes 43%, Vergonzosos Halcones 57%.
Espectaculares Coyotes - Vergonzosos Halcones 4:1