Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Junior Cohetes Junior Colibries
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 17.8
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


15e minuut.
Machado bereikt de bal nog maar net als eerste. Machado speelt de bal door. Pizarro rent richting de bal. Pizarro haalt uit met een fantastische trap. Báez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Junior Cohetes - Junior Colibries 1:0

34e minuut.
Villanueva is nu in balbezit. Vallesteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Villanueva zijn tegenspeler op de grond. Villanueva krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Junior Cohetes 55%, Junior Colibries 45%.
Junior Cohetes - Junior Colibries 1:0

52e minuut.
Techera geeft een hoge lob. Inworp. Ibáñez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Montalván is nu in balbezit. Montalván geeft een lange en hoge pass. Amprimo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Viza rent richting de bal. Viza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Junior Cohetes - Junior Colibries 1:1

54e minuut.
Klungelig pakt Anaya de bal. del Prado is nu in balbezit. del Prado met een sublieme pass. Pizarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pizarro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Viza rent richting de bal. Villanueva onderschept slim de pass. Villanueva passt de bal met de wreef. Pizarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pizarro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Anaya onderschept slim de pass. Anaya met een sublieme pass. Meléndez speelt de bal door. Daar is Viza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Junior Cohetes - Junior Colibries 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Junior Cohetes 49%, Junior Colibries 51%.
Junior Cohetes - Junior Colibries 1:2