Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Junior Cohetes Espectaculares Coyotes
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 22.5
poor Schieten average
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Pizarro rent richting de bal. Redondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pizarro verovert de bal door een tackle van achteren. Pizarro schiet op doel. Lázaro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Junior Cohetes - Espectaculares Coyotes 1:0

11e minuut.
Guadalupe is nu in balbezit. Meza verovert de bal door een tackle van achteren. Meza met een sublieme pass. Vegas is nu in balbezit. Vegas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Caicedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Caicedo geeft de bal voor. Inworp. Buenaventura met de inworp. Vegas geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Tinoco krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
del Prado bereikt de bal nog maar net als eerste. del Prado passt de bal zonder na te denken. Redondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pizarro verovert de bal door een tackle van achteren. Pizarro schiet op doel. Lázaro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
del Prado rent richting de bal. Calmet geeft een lange en hoge pass. Monge rent richting de bal. Tinoco onderschept slim de pass. Tinoco schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Junior Cohetes 56%, Espectaculares Coyotes 44%.
Junior Cohetes - Espectaculares Coyotes 1:0

48e minuut.
Tinoco is nu in balbezit. Villanueva onderschept slim de pass. Calmet onderschept slim de pass. Vegas rent richting de bal. Vegas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Machado probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Villanueva bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Calmet zijn tegenspeler op de grond. Calmet krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Guadalupe verovert de bal door een tackle van achteren. Vegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Meza bereikt de bal nog maar net als eerste. Vegas verovert de bal door een tackle van achteren. Vegas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Vegas onderschept slim de pass. Vegas passt de bal met de wreef. Tinoco is nu in balbezit. Tinoco haalt uit met een fantastische trap. Amprimo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Junior Cohetes - Espectaculares Coyotes 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Junior Cohetes 64%, Espectaculares Coyotes 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Junior Cohetes - Espectaculares Coyotes 1:1