Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CSK Cocodrilos Del Hierro Caballos
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
46% Spel op eigen helft 54%
15 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 18.6
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


18e minuut.
Na een snelle pass probeert Gamarra de bal onder controle te krijgen. Guillén bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrera rent richting de bal. Guillén verovert de bal door een tackle van achteren. Guillén schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Alarcón speelt de bal door. Guillén bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrera rent richting de bal. Montenegro verovert de bal door een tackle van achteren. Montenegro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Ulloa passt de bal met de wreef. Montenegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillén is nu in balbezit. Montenegro rent richting de bal. Montenegro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Na een snelle pass probeert Ulloa de bal onder controle te krijgen. Villarán is nu in balbezit. Villarán passt de bal in één keer door. Bauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Bauer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Guevara bereikt de bal nog maar net als eerste. Soria rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Guevara. Guevara krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Rosell geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Cedrón de bal onder controle te krijgen. Guillén bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillén draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CSK Cocodrilos - Del Hierro Caballos 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSK Cocodrilos 45%, Del Hierro Caballos 55%.
CSK Cocodrilos - Del Hierro Caballos 1:0

56e minuut.
Córdova rent richting de bal. Villarán verovert de bal door een tackle van achteren. Bauer is nu in balbezit. Bauer schiet op doel. Soria maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CSK Cocodrilos - Del Hierro Caballos 1:1

80e minuut.
Villarán rent richting de bal. Barrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Villarreal schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Villarreal krijgt een gele kaart.

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Soria met een harde bal richting middenveld. Cépeda kopt de bal weg. Montenegro is nu in balbezit. Montenegro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Montenegro onderschept slim de pass. Alarcón rent richting de bal. Alarcón passt de bal met de wreef. Guillén rent richting de bal. Guillén draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSK Cocodrilos - Del Hierro Caballos 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSK Cocodrilos 47%, Del Hierro Caballos 53%.
CSK Cocodrilos - Del Hierro Caballos 2:1