Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Super Cruzados Ásperos Cohetes
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 19.5
average Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Mesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Otero onderschept slim de pass. Otero passt de bal met de wreef. Cano bereikt de bal nog maar net als eerste. Cano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Cruzados - Ásperos Cohetes 0:1

5e minuut.
Salaverry rent richting de bal. Vallejo verovert de bal door een tackle van achteren. Vallejo met een sublieme pass. Barrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrera haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Gavilán rent richting de bal. Gavilán geeft de bal voor. Klungelig pakt Galdós de bal. Oré is nu in balbezit. Oré schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Otero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cruzado speelt de bal door. Salmón rent richting de bal. Salmón schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Super Cruzados - Ásperos Cohetes 1:1

22e minuut.
Guerra speelt de bal door. Vallejo is nu in balbezit. Vallejo met een sublieme pass. Salmón bereikt de bal nog maar net als eerste. Salmón schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Cruzados - Ásperos Cohetes 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Super Cruzados 51%, Ásperos Cohetes 49%.
Super Cruzados - Ásperos Cohetes 2:1

59e minuut.
Barrera passt de bal zonder na te denken. Cruzado bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruzado met een sublieme pass. Salmón bereikt de bal nog maar net als eerste. Salmón schiet op doel. Solís bokst de bal weg.

72e minuut.
Rosado verovert de bal door een tackle van achteren. Rosado passt de bal in één keer door. Cruzado probeert naar een medespeler te passen. Salmón is nu in balbezit. Salmón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Cruzados - Ásperos Cohetes 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Super Cruzados 50%, Ásperos Cohetes 50%.
Super Cruzados - Ásperos Cohetes 3:1