Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
UE Coronas Feroces Gallos
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 18.4
poor Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Correa met een sublieme pass. Obando speelt de bal door. Barba probeert de bal aan de voet te houden. Baylón bereikt de bal nog maar net als eerste. Baylón haalt uit met een fantastische trap. Cépeda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cépeda probeert naar een medespeler te passen. Barreto kopt de bal weg. Padilla geeft de bal voor. Baylón is nu in balbezit. Baylón schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
UE Coronas - Feroces Gallos 0:1

15e minuut.
Correa met een harde bal richting middenveld. Carrillo kopt de bal weg. Daar is Obando, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baylón onderschept slim de pass. Baylón schiet op doel. De bal raakt de paal.

21e minuut.
Montero geeft een hoge lob. Yaranga is nu in balbezit. Bolaños begaat een overtreding. Bolaños krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Baylón is nu in balbezit. Barba verovert de bal door een tackle van achteren. Carrillo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Carrillo krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Barreto is nu in balbezit. Carrillo verovert de bal door een tackle van achteren. Barba tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Barba krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Arriaga geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arellano met de inworp. Barreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreto haalt uit met een fantastische trap. Correa bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UE Coronas 58%, Feroces Gallos 42%.
UE Coronas - Feroces Gallos 0:1

57e minuut.
Barba bereikt de bal nog maar net als eerste. Barba geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yaranga met een snelle inworp. Liberti geeft een hoge lob. Cépeda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UE Coronas - Feroces Gallos 0:2

60e minuut.
Padilla is nu in balbezit. Barba bereikt de bal nog maar net als eerste. Padilla onderschept slim de pass. Carrillo is nu in balbezit. Carrillo haalt uit met een fantastische trap. Cépeda bokst de bal weg.

66e minuut.
Arriaga rent richting de bal. Barreto onderschept slim de pass. Barreto passt de bal zonder na te denken. Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UE Coronas - Feroces Gallos 1:2

72e minuut.
Yaranga bereikt de bal nog maar net als eerste. Bresciani probeert naar een medespeler te passen. Liberti met een sublieme pass. Baylón is nu in balbezit. Baylón schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Barreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Bresciani verovert de bal door een tackle van achteren. Bresciani met een sublieme pass. Baylón rent richting de bal. Baylón haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Arellano passt de bal met de wreef. Daar is Barreto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bresciani rent richting de bal. Barreto onderschept slim de pass. Barreto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
UE Coronas - Feroces Gallos 2:2

81e minuut.
Barreto met een sublieme pass. Yaranga bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolaños verovert de bal door een tackle van achteren. Bolaños haalt uit met een fantastische trap. Correa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
UE Coronas - Feroces Gallos 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UE Coronas 54%, Feroces Gallos 46%.
UE Coronas - Feroces Gallos 3:2