Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vergonzosos Halcones Feos Magos
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 6
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 17.1
zwak Schieten slecht
hopeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


12e minuut.
Bauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Prado is nu in balbezit. Prado passt de bal zonder na te denken. Zapata is nu in balbezit. Zapata draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Palma probeert de bal met de borst te controleren. Caro is nu in balbezit. Caro passt de bal zonder na te denken. Reyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyna haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Bejarano rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Peláez. Bejarano raakt geblesseerd tijdens het duel. Palma met een snel genomen vrije trap. Reyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Saco Vértiz verovert de bal door een tackle van achteren. Saco Vértiz draait met de bal, schiet en ... Carbajal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Prado is nu in balbezit. Hernández verovert de bal door een tackle van achteren. Hernández probeert naar een medespeler te passen. Reyna rent richting de bal. Reyna draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Aramburú geeft een hoge lob. Inworp. Peláez met de inworp. Caro bereikt de bal nog maar net als eerste. Caro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Oré probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Reyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Palma begaat een overtreding. Palma krijgt een gele kaart. Reyna is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Caro zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Montalvo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vergonzosos Halcones 46%, Feos Magos 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vergonzosos Halcones - Feos Magos 0:0

59e minuut.
Daar is Saco Vértiz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hernández met een sublieme pass. Palma is nu in balbezit. Caro verovert de bal door een tackle van achteren. Caro draait met de bal, schiet en ... Montalvo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Vallejo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Saco Vértiz rent richting de bal. Met opzet legt Hernández zijn tegenspeler op de grond. Hernández krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Bauer rent richting de bal. Bauer geeft de bal voor. Oré kopt de bal weg. Caro probeert de bal aan de voet te houden. Caro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Muchotrigo heeft problemen om de bal te vangen. Prado bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Muchotrigo. Prado wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

82e minuut.
Arenas is nu in balbezit. Quesada onderschept slim de pass. Quesada probeert naar een medespeler te passen. Zapata rent richting de bal. Zapata schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vergonzosos Halcones 40%, Feos Magos 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vergonzosos Halcones - Feos Magos 0:0