Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AD Tuzos Universitario Pumas
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
17 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 20.2
matig Schieten matig
waardeloos Passen waardeloos
zwak Verdedigen waardeloos


3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paredes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Talledo is nu in balbezit. Talledo geeft een lange en hoge pass. Tuesta rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Saco Vértiz neemt de hoekschop. Daar is Alva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tuesta rent richting de bal. Tuesta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Hinostroza bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinostroza passt de bal zonder na te denken. Tinoco bereikt de bal nog maar net als eerste. Tinoco draait met de bal, schiet en ... Borda probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
AD Tuzos - Universitario Pumas 1:0

12e minuut.
Tinoco rent richting de bal. Tinoco passt de bal in één keer door. Miyasaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Miyasaki geeft een hoge lob. Tinoco springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Bonilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinostroza is nu in balbezit. Hinostroza passt de bal met de wreef. Tinoco rent richting de bal. Tinoco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AD Tuzos - Universitario Pumas 2:0

18e minuut.
Daar is Farfán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tinoco bereikt de bal nog maar net als eerste. Tinoco passt de bal met de wreef. Hinostroza is nu in balbezit. Hinostroza haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Doeltrap. Acevedo trapt de bal weg van het doel. Talledo kopt de bal weg. Tinoco rent richting de bal. Tinoco schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Hinostroza onderschept slim de pass. Hinostroza met een sublieme pass. Tinoco is nu in balbezit. Tinoco haalt uit met een fantastische trap. Acevedo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AD Tuzos - Universitario Pumas 3:0

26e minuut.
Hinostroza verovert de bal door een tackle van achteren. Hinostroza passt de bal in één keer door. Benavides heeft problemen om de bal te vangen. Tinoco onderschept slim de pass. Tinoco haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Vidal kopt de bal weg. Saco Vértiz is nu in balbezit. Roverano onderschept slim de pass. Talledo rent richting de bal. Talledo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Miyasaki passt de bal met de wreef. Alva is nu in balbezit. Alva passt de bal met de wreef. Tinoco is nu in balbezit. Tinoco draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Alva passt de bal in één keer door. Tinoco bereikt de bal nog maar net als eerste. Guadalupe rent richting de bal. Tinoco verovert de bal door een tackle van achteren. Tinoco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AD Tuzos 51%, Universitario Pumas 49%.
AD Tuzos - Universitario Pumas 3:0

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Miyasaki met een snelle inworp. Daar is Bonilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hinostroza rent richting de bal. Hinostroza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Doeltrap. Guadalupe trapt de bal weg. Cominges kopt de bal weg. Hinostroza rent richting de bal. Hinostroza draait met de bal, schiet en ... Acevedo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Tinoco is nu in balbezit. Farfán bereikt de bal nog maar net als eerste. Tinoco verovert de bal door een tackle van achteren. Tinoco schiet op doel. Na een snelle pass probeert Borda de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sueiro neemt de hoekschop. Bonilla is nu in balbezit. Miyasaki is nu in balbezit. Miyasaki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AD Tuzos - Universitario Pumas 4:0

78e minuut.
Duarte probeert de bal aan de voet te houden. Hinostroza rent richting de bal. Bonilla onderschept slim de pass. Talledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Talledo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Bonilla met een sublieme pass. Tinoco rent richting de bal. Guadalupe rent richting de bal. Tinoco onderschept slim de pass. Tinoco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AD Tuzos 42%, Universitario Pumas 58%.
AD Tuzos - Universitario Pumas 4:0