Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Eternos Diablos Club Atlético Tuzos
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 17.4
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Gandolfo probeert naar een medespeler te passen. Briceño bereikt de bal nog maar net als eerste. Briceño geeft een lange en hoge pass. Farfán bereikt de bal nog maar net als eerste. Farfán haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Mendoza probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Farfán is nu in balbezit. Cépeda legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Farfán wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Farfán kan niet meer verder spelen. Araujo komt het veld opgelopen. Uribe legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Gutiérrez passt de bal met de wreef. Ciurlizza bereikt de bal nog maar net als eerste. Gandolfo onderschept slim de pass. Talledo onderschept slim de pass. Talledo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Eternos Diablos - Club Atlético Tuzos 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eternos Diablos 54%, Club Atlético Tuzos 46%.
Eternos Diablos - Club Atlético Tuzos 0:1

58e minuut.
Cépeda geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Briceño zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Araujo bereikt de bal nog maar net als eerste. Araujo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eternos Diablos 46%, Club Atlético Tuzos 54%.
Eternos Diablos - Club Atlético Tuzos 0:1