Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AD Tuzos Atlético Vaqueros
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 20.5
average Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen poor


3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sueiro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bolívar bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinostroza verovert de bal door een tackle van achteren. Hinostroza geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Bolívar rent richting de bal. Hinostroza bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinostroza passt de bal zonder na te denken. Tinoco rent richting de bal. Tinoco schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Hinostroza rent richting de bal. Hinostroza passt de bal met de wreef. Tinoco bereikt de bal nog maar net als eerste. Tinoco haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Farro de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Hinostroza bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinostroza passt de bal zonder na te denken. Molina rent richting de bal. Tinoco verovert de bal door een tackle van achteren. Tinoco draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Miyasaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Miyasaki met een sublieme pass. Bolívar rent richting de bal. Tinoco verovert de bal door een tackle van achteren. Tinoco haalt uit met een fantastische trap. Prieto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Duarte geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bolívar met de inworp. Correa bereikt de bal nog maar net als eerste. Correa geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Redondo onderschept slim de pass. Redondo passt de bal met de wreef. Daar is Cervantes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cervantes schiet op doel. Vidal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AD Tuzos - Atlético Vaqueros 0:1

37e minuut.
Inworp. Correa met een snelle inworp. Amprimo is nu in balbezit. Cervantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Cervantes draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
AD Tuzos - Atlético Vaqueros 0:2

44e minuut.
Cominges speelt de bal door. Quinteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Tinoco verovert de bal door een tackle van achteren. Tinoco draait met de bal, schiet en ... Prieto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AD Tuzos - Atlético Vaqueros 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AD Tuzos 44%, Atlético Vaqueros 56%.
AD Tuzos - Atlético Vaqueros 1:2

63e minuut.
Briceño is nu in balbezit. Briceño passt de bal in één keer door. Alva met een sublieme pass. Tinoco rent richting de bal. Tinoco draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Villarreal raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Haro komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Cervantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Alva bereikt de bal nog maar net als eerste. Amprimo verovert de bal door een tackle van achteren. Cervantes is nu in balbezit. Cervantes haalt uit met een fantastische trap. Bedoya kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
AD Tuzos - Atlético Vaqueros 1:3

77e minuut.
Correa is nu in balbezit. Haro verovert de bal door een tackle van achteren. Haro geeft een hoge lob. Cervantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Cervantes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AD Tuzos - Atlético Vaqueros 1:4

81e minuut.
Duarte rent richting de bal. Cominges met een sublieme pass. Hinostroza is nu in balbezit. Hinostroza passt de bal zonder na te denken. Miyasaki geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AD Tuzos 52%, Atlético Vaqueros 48%.
AD Tuzos - Atlético Vaqueros 1:4