Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ásperos Buhos AD Tuzos
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
3 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 19.5
waardeloos Schieten matig
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen zwak


10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Capria zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cominges met een sublieme pass. Sueiro is nu in balbezit. Sueiro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Sueiro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hinostroza controleert de bal met de borst. Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinostroza onderschept slim de pass. Hinostroza geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Hinostroza rent richting de bal. Hinostroza probeert naar een medespeler te passen. Tinoco bereikt de bal nog maar net als eerste. Tinoco schiet op doel. Alarcón probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Alva speelt de bal door. Hinostroza heeft problemen om de bal te vangen. Hinostroza met een sublieme pass. Tinoco rent richting de bal. Tinoco schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ásperos Buhos 58%, AD Tuzos 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ásperos Buhos - AD Tuzos 0:0

52e minuut.
Capria rent richting de bal. Hinostroza verovert de bal door een tackle van achteren. Hinostroza met een sublieme pass. Tinoco rent richting de bal. Tinoco schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Cominges kopt de bal weg. Daar is Sueiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Capria verovert de bal door een tackle van achteren. Tinoco is nu in balbezit. Tinoco haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Jiménez met een sublieme pass. Páez rent richting de bal. Páez probeert naar een medespeler te passen. Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrade haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Blas zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Capria onderschept slim de pass. Capria geeft een hoge lob. Andrade rent richting de bal. Páez rent richting de bal. Páez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Cominges onderschept slim de pass. Cominges probeert naar een medespeler te passen. Yupanqui rent richting de bal. Tinoco verovert de bal door een tackle van achteren. Tinoco draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Hinostroza probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Alva rent richting de bal. Páez maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Páez moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Páez schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

82e minuut.
Capria probeert naar een medespeler te passen. Pinglo rent richting de bal. Pinglo speelt de bal door. Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrade schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Tinoco verovert de bal door een tackle van achteren. Hinostroza rent richting de bal. Caicedo onderschept slim de pass. Tinoco is nu in balbezit. Tinoco schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ásperos Buhos 57%, AD Tuzos 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ásperos Buhos - AD Tuzos 0:0