Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
U.T. Búfalos Ásperos Buhos
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
6 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten poor
weak Passen poor
weak Verdedigen poor


6e minuut.
Arellano onderschept slim de pass. Arellano passt de bal zonder na te denken. Rodrigo heeft problemen om de bal te vangen. Malbernat rent richting de bal. Malbernat draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Na een snelle pass probeert Jiménez de bal onder controle te krijgen. Mulanovich rent richting de bal. Mulanovich passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Andrade de bal. Andrade haalt uit met een fantastische trap. Guevara bokst de bal weg.

17e minuut.
Klungelig pakt Caicedo de bal. Beteta rent richting de bal. Beteta passt de bal in één keer door. Rodrigo is nu in balbezit. Rodrigo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Arellano speelt de bal door. Malbernat is nu in balbezit. Caicedo begaat een overtreding. Malbernat is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Campos zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Malbernat bereikt de bal nog maar net als eerste. Malbernat geeft een lange en hoge pass. Montalvo kopt de bal weg. Daar is Alarcón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rodrigo is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
U.T. Búfalos - Ásperos Buhos 1:0

39e minuut.
Klungelig pakt Ugáz de bal. Mulanovich onderschept slim de pass. Mulanovich speelt de bal door. Andrade is nu in balbezit. Andrade draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Jiménez rent richting de bal. Malbernat onderschept slim de pass. Malbernat speelt de bal door. Rodrigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodrigo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.T. Búfalos 36%, Ásperos Buhos 64%.
U.T. Búfalos - Ásperos Buhos 1:0

64e minuut.
Malbernat is nu in balbezit. Malbernat passt de bal in één keer door. Rodrigo rent richting de bal. Rodrigo haalt uit met een fantastische trap. Orlandini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
U.T. Búfalos - Ásperos Buhos 2:0

67e minuut.
Mulanovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Mulanovich passt de bal zonder na te denken. Bracamonte is nu in balbezit. Mulanovich rent richting de bal. Mulanovich schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Caicedo verovert de bal door een tackle van achteren. Caicedo passt de bal in één keer door. Mulanovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrade schiet op doel. Guevara verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Mulanovich geeft de bal voor. Klungelig pakt Ugáz de bal. Pinglo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinglo schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.T. Búfalos 52%, Ásperos Buhos 48%.
U.T. Búfalos - Ásperos Buhos 2:0