Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Athletic Coronas Mágicos Águilas
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
14 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 20.3
matig Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Bayly schiet op doel. Sánchez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bolívar zal de hoekschop nemen. Rubio maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Padilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Padilla schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Coronas - Mágicos Águilas 1:0

6e minuut.
Rubio geeft een hoge lob. Tuesta heeft problemen om de bal te vangen. Tuesta passt de bal met de wreef. de la Flor is nu in balbezit. de la Flor schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Rengifo geeft een hoge lob. del Águila bereikt de bal nog maar net als eerste. Arroyo maakt een afschuwelijke overtreding. Arroyo krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Agüero trapt de bal weg. Bayly rent richting de bal. Bayly met een sublieme pass. Padilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Padilla schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Bonilla geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bolívar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bayly bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayly haalt uit met een fantastische trap. Alfaro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
del Águila is nu in balbezit. Marsano is nu in balbezit. Marsano passt de bal in één keer door. del Águila rent richting de bal. del Águila schiet op doel. Agüero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athletic Coronas 44%, Mágicos Águilas 56%.
Athletic Coronas - Mágicos Águilas 1:0

48e minuut.
Rengifo geeft de bal voor. Inworp. Tuesta met de inworp. Bayly bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayly schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Dolorier heeft problemen om de bal te vangen. Tuesta is nu in balbezit. Dolorier begaat een overtreding. Dolorier krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Salmón probeert naar een medespeler te passen. del Águila bereikt de bal nog maar net als eerste. Marsano rent richting de bal. de la Flor verovert de bal door een tackle van achteren. de la Flor haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Dolorier met een sublieme pass. de la Flor rent richting de bal. de la Flor passt de bal in één keer door. del Águila is nu in balbezit. del Águila haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Athletic Coronas - Mágicos Águilas 1:1

72e minuut.
Rubio bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubio passt de bal met de wreef. Daar is Bayly, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Padilla rent richting de bal. Padilla draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Rubio kopt de bal weg. Sánchez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bayly met een sublieme pass. Padilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Padilla schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Tuesta passt de bal in één keer door. Padilla rent richting de bal. Rengifo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayly onderschept slim de pass. Bayly draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athletic Coronas 44%, Mágicos Águilas 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Athletic Coronas - Mágicos Águilas 1:1