Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Feroces Cementeros Comando Zorros
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 21.5
poor Schieten average
poor Passen weak
poor Verdedigen weak


15e minuut.
Vizcarra is nu in balbezit. Tinoco bereikt de bal nog maar net als eerste. Vizcarra verovert de bal door een tackle van achteren. Vizcarra haalt uit met een fantastische trap. Sándiga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Feroces Cementeros - Comando Zorros 1:0

15e minuut.
Prieto met een sublieme pass. Daar is Magallanes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vizcarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Cortés, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cortés draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Feroces Cementeros - Comando Zorros 2:0

42e minuut.
Prieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Prieto probeert naar een medespeler te passen. Magallanes bereikt de bal nog maar net als eerste. Magallanes haalt uit met een fantastische trap. Ulloa probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Cruz speelt de bal door. Landauro is nu in balbezit. Landauro probeert naar een medespeler te passen. Magallanes rent richting de bal. Magallanes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Feroces Cementeros - Comando Zorros 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Feroces Cementeros 47%, Comando Zorros 53%.
Feroces Cementeros - Comando Zorros 2:1

60e minuut.
Tinoco heeft problemen om de bal te vangen. Cortés onderschept slim de pass. Cotrina rent richting de bal. Cortés onderschept slim de pass. Cortés haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Santa María speelt de bal door. Grau is nu in balbezit. Alba speelt de bal door. Cortés bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortés schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Cruz is nu in balbezit. Cruz passt de bal met de wreef. Rengifo geeft een hoge lob. Ugáz is nu in balbezit. Ugáz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Feroces Cementeros 45%, Comando Zorros 55%.
Feroces Cementeros - Comando Zorros 2:1