Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mágicos Águilas C.D. Colibries
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
43% Spel op eigen helft 57%
16 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 21
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen matig


3e minuut.
Malbernat onderschept slim de pass. Malbernat passt de bal zonder na te denken. Domínguez is nu in balbezit. Valdivia rent richting de bal. Valdivia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Carmona trapt de bal weg van het doel. Salgado kopt de bal weg. de la Flor bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Flor schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Macchiavello met een sublieme pass. Klungelig pakt del Águila de bal. Quevedo is nu in balbezit. de la Flor onderschept slim de pass. de la Flor draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Dolorier probeert naar een medespeler te passen. Rengifo is nu in balbezit. Domínguez maakt een afschuwelijke overtreding. Domínguez krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Olazabal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chumpitaz is nu in balbezit. Chumpitaz geeft een hoge lob. Domínguez maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mágicos Águilas - C.D. Colibries 0:1

42e minuut.
Quevedo rent richting de bal. de la Flor onderschept slim de pass. de la Flor met een sublieme pass. del Águila is nu in balbezit. del Águila haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Salgado zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dolorier speelt de bal door. Chumpitaz heeft problemen om de bal te vangen. del Águila bereikt de bal nog maar net als eerste. del Águila draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mágicos Águilas 42%, C.D. Colibries 58%.
Mágicos Águilas - C.D. Colibries 0:1

51e minuut.
Chumpitaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez verovert de bal door een tackle van achteren. Sánchez passt de bal met de wreef. del Águila bereikt de bal nog maar net als eerste. del Águila haalt uit met een fantastische trap. Drago verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Daar is Rengifo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valdivia rent richting de bal. Rengifo begaat een overtreding. Rengifo krijgt een gele kaart. Valdivia is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Malbernat met een snel genomen vrije trap. Domínguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Domínguez draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sánchez heeft problemen om de bal te vangen. Alfaro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Bonilla geeft een hoge lob. Daar is Quevedo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dolorier schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Dolorier krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Dolorier rent richting de bal. Dolorier geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Bayly de bal onder controle te krijgen. del Águila rent richting de bal. del Águila haalt uit met een fantastische trap. Drago kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Sánchez probeert de bal aan de voet te houden. Valdivia is nu in balbezit. Valdivia probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt del Águila de bal. del Águila haalt uit met een fantastische trap. Drago probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mágicos Águilas - C.D. Colibries 1:1

72e minuut.
Chumpitaz onderschept slim de pass. Chumpitaz probeert naar een medespeler te passen. Domínguez rent richting de bal. Valdivia is nu in balbezit. Valdivia schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Mágicos Águilas - C.D. Colibries 1:2

76e minuut.
Salgado onderschept slim de pass. Salgado passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Dolorier de bal. Salgado is nu in balbezit. Salgado geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Rengifo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rengifo geeft de bal voor. Carmona is nu in balbezit. del Águila rent richting de bal. del Águila haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mágicos Águilas 44%, C.D. Colibries 56%.
Mágicos Águilas - C.D. Colibries 1:2