Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LOS TACOS FC. Atletico Kuelap
352 Tactiek 442
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
11 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
22.3 gemiddelde waardering 18.8
average Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Castro is nu in balbezit. Bustillos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustillos passt de bal in één keer door. Indacochea is nu in balbezit. Indacochea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LOS TACOS FC. - Atletico Kuelap 1:0

14e minuut.
Canales is nu in balbezit. Otero bereikt de bal nog maar net als eerste. Canales tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Canales krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Echenique rent richting de bal. Echenique geeft een lange en hoge pass. Daar is Cépeda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Corrales bereikt de bal nog maar net als eerste. Corrales haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Lozano met een snelle inworp. Bustillos is nu in balbezit. Nuńez onderschept slim de pass. Barco bereikt de bal nog maar net als eerste. Barco geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

20e minuut.
Klungelig pakt Canales de bal. Barco rent richting de bal. Abad bereikt de bal nog maar net als eerste. Corrales rent richting de bal. Corrales schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Otero trapt de bal weg. Indacochea kopt de bal weg. Castro is nu in balbezit. Castro haalt uit met een fantastische trap. Fernández maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

36e minuut.
Otero heeft problemen om de bal te vangen. Echenique rent richting de bal. Echenique passt de bal in één keer door. Castro is nu in balbezit. Castro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LOS TACOS FC. - Atletico Kuelap 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LOS TACOS FC. 46%, Atletico Kuelap 54%.
LOS TACOS FC. - Atletico Kuelap 2:0

77e minuut.
Abad probeert naar een medespeler te passen. Castro is nu in balbezit. Castro passt de bal in één keer door. Indacochea bereikt de bal nog maar net als eerste. Indacochea haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Lozano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozano geeft een lange en hoge pass. Otero probeert de bal aan de voet te houden. Canales is nu in balbezit. Canales draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Mazzini geeft een lange en hoge pass. Inworp. Yáñez met de inworp. Canales rent richting de bal. Canales schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LOS TACOS FC. 38%, Atletico Kuelap 62%.
LOS TACOS FC. - Atletico Kuelap 2:0