Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fortín Gatos AD Vaqueros
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 20.5
zwak Schieten zwak
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Soto passt de bal in één keer door. Carmona heeft problemen om de bal te vangen. Leguía rent richting de bal. Casaretto rent richting de bal. Casaretto haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Abad raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dulanto komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Carlín geeft een hoge lob. Benavides kopt de bal weg. Ortiz probeert de bal met de borst te controleren. Navarrete rent richting de bal. Navarrete draait met de bal, schiet en ... Cruzado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Baldessari speelt de bal door. Carmona rent richting de bal. Carmona probeert naar een medespeler te passen. Ciurlizza is nu in balbezit. Ciurlizza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Bueno bereikt de bal nog maar net als eerste. Benavides onderschept slim de pass. Revilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Benavides rent richting de bal. Benavides schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Prado bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarrete is nu in balbezit. Navarrete passt de bal met de wreef. Casaretto is nu in balbezit. Casaretto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fortín Gatos 45%, AD Vaqueros 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fortín Gatos - AD Vaqueros 0:0

58e minuut.
Soto verovert de bal door een tackle van achteren. Soto passt de bal met de wreef. Navarrete speelt de bal door. Casaretto rent richting de bal. Casaretto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Inworp. Ibáñez met een snelle inworp. Soto rent richting de bal. Quiroz verovert de bal door een tackle van achteren. Quiroz haalt uit met een fantastische trap. Cortez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ciurlizza is nu in balbezit. Ciurlizza haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fortín Gatos 57%, AD Vaqueros 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fortín Gatos - AD Vaqueros 0:0