Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mágicos Águilas Atrevidos Lunas
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 19
average Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Alfaro met een harde bal richting middenveld. Macchiavello kopt de bal weg. de la Flor rent richting de bal. de la Flor draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Barba speelt de bal door. Vidal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidal passt de bal zonder na te denken. Páramo is nu in balbezit. Páramo draait met de bal, schiet en ... Alfaro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Salgado zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. de la Flor bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidal maakt een afschuwelijke overtreding. Vidal krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Terry geeft een hoge lob. Daar is Dolorier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dolorier passt de bal zonder na te denken. del Águila bereikt de bal nog maar net als eerste. del Águila schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Alfaro trapt de bal weg van het doel. de la Flor kopt de bal weg. Sosa probeert de bal met de borst te controleren. del Águila verovert de bal door een tackle van achteren. del Águila haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Chávez geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Navarro met de inworp. Drago bereikt de bal nog maar net als eerste. Drago geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
del Águila rent richting de bal. del Águila passt de bal in één keer door. Páramo bereikt de bal nog maar net als eerste. Páramo schiet op doel. Chávez probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Vidal is nu in balbezit. Dolorier verovert de bal door een tackle van achteren. Dolorier met een sublieme pass. del Águila rent richting de bal. del Águila draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mágicos Águilas 43%, Atrevidos Lunas 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mágicos Águilas - Atrevidos Lunas 0:0

49e minuut.
de la Flor onderschept slim de pass. de la Flor met een sublieme pass. del Águila bereikt de bal nog maar net als eerste. del Águila haalt uit met een fantastische trap. Andere probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Barba verovert de bal door een tackle van achteren. Barba geeft een hoge lob. Páramo rent richting de bal. Drago rent richting de bal. Drago haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Navarro geeft de bal voor. Páramo heeft problemen om de bal te vangen. Chávez bereikt de bal nog maar net als eerste. Páramo onderschept slim de pass. Páramo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Salmón rent richting de bal. Salmón geeft een lange en hoge pass. del Águila bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Flor rent richting de bal. de la Flor draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
de la Flor passt de bal in één keer door. Dolorier bereikt de bal nog maar net als eerste. Drago maakt een afschuwelijke overtreding. Drago krijgt een gele kaart. Dolorier is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sánchez met een snel genomen vrije trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mágicos Águilas 41%, Atrevidos Lunas 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mágicos Águilas - Atrevidos Lunas 0:0