Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Athletic Coronas Gloriosos Flechas
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
66% Spel op eigen helft 34%
4 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 18
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Rosado probeert de bal aan de voet te houden. Roldán is nu in balbezit. Roldán probeert naar een medespeler te passen. Ugarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Ugarte schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Labarthe is nu in balbezit. Francia tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Labarthe raakt geblesseerd tijdens het duel. Villarreal met een snel genomen vrije trap. Ugarte rent richting de bal. Ugarte haalt uit met een fantastische trap. Marsano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Coronas - Gloriosos Flechas 0:1

29e minuut.
Francia probeert naar een medespeler te passen. Bayly bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayly passt de bal in één keer door. Padilla is nu in balbezit. Padilla schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Na een snelle pass probeert Marsano de bal onder controle te krijgen. Ugarte rent richting de bal. Marsano bereikt de bal nog maar net als eerste. Ugarte onderschept slim de pass. Ugarte schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
de la Flor geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bolívar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Bayly, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bayly schiet op doel. De bal raakt de paal. Macchiavello verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athletic Coronas 58%, Gloriosos Flechas 42%.
Athletic Coronas - Gloriosos Flechas 0:1

47e minuut.
Agüero met een harde bal richting middenveld. Villarreal is nu in balbezit. Villarreal geeft een hoge lob. Ugarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Ugarte draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Barrueto geeft een lange en hoge pass. Villarreal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayly tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bayly krijgt een gele kaart. Villarreal is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Roldán wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Klungelig pakt Villarreal de bal. Padilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Villarreal rent richting de bal. Padilla onderschept slim de pass. Padilla schiet op doel. Macchiavello verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athletic Coronas 73%, Gloriosos Flechas 27%.
Athletic Coronas - Gloriosos Flechas 0:1