Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LOS TACOS FC. Atrevidos Lunas
352 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
15 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.8 gemiddelde waardering 19.4
average Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Indacochea passt de bal met de wreef. Vidal bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuńez verovert de bal door een tackle van achteren. Indacochea is nu in balbezit. Indacochea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Na een snelle pass probeert Irivarren de bal onder controle te krijgen. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro probeert naar een medespeler te passen. Indacochea is nu in balbezit. Indacochea schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Alcázar geeft een lange en hoge pass. Andere is nu in balbezit. Andere geeft een hoge lob. Echenique geeft een lange en hoge pass. Indacochea krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

8e minuut.
Plaza geeft de bal voor. Irivarren kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Cépeda de bal onder controle te krijgen. Páramo is nu in balbezit. Páramo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Indacochea onderschept slim de pass. Indacochea met een sublieme pass. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro draait met de bal, schiet en ... Biachi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LOS TACOS FC. - Atrevidos Lunas 1:0

16e minuut.
Nuńez geeft de bal voor. Castro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Irivarren rent richting de bal. Castro onderschept slim de pass. Castro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Gandolfo geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Navarro met de inworp. Drago is nu in balbezit. Drago geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Navarro geeft een lange en hoge pass. Indacochea bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vidal krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Nuńez probeert de bal aan de voet te houden. Indacochea rent richting de bal. Indacochea passt de bal zonder na te denken. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Gandolfo trapt de bal weg. Nuńez kopt de bal weg. Sosa heeft problemen om de bal te vangen. Indacochea bereikt de bal nog maar net als eerste. Indacochea schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LOS TACOS FC. 51%, Atrevidos Lunas 49%.
LOS TACOS FC. - Atrevidos Lunas 1:0

56e minuut.
Barba heeft problemen om de bal te vangen. Indacochea probeert naar een medespeler te passen. Castro rent richting de bal. Castro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LOS TACOS FC. - Atrevidos Lunas 2:0

68e minuut.
Páramo is nu in balbezit. Otero bereikt de bal nog maar net als eerste. Páramo verovert de bal door een tackle van achteren. Páramo draait met de bal, schiet en ... Gandolfo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Páramo bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
LOS TACOS FC. - Atrevidos Lunas 2:1

82e minuut.
Irivarren passt de bal met de wreef. Drago rent richting de bal. Drago met een sublieme pass. Páramo rent richting de bal. Páramo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Biachi trapt de bal weg van het doel. Navarro geeft een hoge lob. Páramo bereikt de bal nog maar net als eerste. Páramo haalt uit met een fantastische trap. Gandolfo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LOS TACOS FC. 45%, Atrevidos Lunas 55%.
LOS TACOS FC. - Atrevidos Lunas 2:1