Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Melancólicos Burros CD Pumas
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 21
unsatisfactory Schieten average
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen poor


7e minuut.
Mulanovich geeft een hoge lob. Gandolfo is nu in balbezit. Vivanco maakt een afschuwelijke overtreding. Vivanco krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Urteaga geeft een lange en hoge pass. Inworp. del Solar met de inworp. Barco rent richting de bal. Barco haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Urteaga verovert de bal door een tackle van achteren. Urteaga probeert naar een medespeler te passen. Olivos rent richting de bal. Vásquez verovert de bal door een tackle van achteren. Vásquez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Vásquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vásquez verovert de bal door een tackle van achteren. Vivanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Vivanco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Melancólicos Burros - CD Pumas 0:1

36e minuut.
Carranza is nu in balbezit. Carranza geeft een lange en hoge pass. Alzamora is nu in balbezit. Vivanco is nu in balbezit. Vivanco haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Mendoza probeert naar een medespeler te passen. Vivanco rent richting de bal. Vivanco passt de bal met de wreef. Vásquez is nu in balbezit. Vásquez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Melancólicos Burros - CD Pumas 0:2

40e minuut.
Barco is nu in balbezit. Vásquez met een sublieme pass. Osores rent richting de bal. Degregori verovert de bal door een tackle van achteren. Degregori draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Melancólicos Burros 58%, CD Pumas 42%.
Melancólicos Burros - CD Pumas 0:2

48e minuut.
Talledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Diez Canseco rent richting de bal. Diez Canseco probeert naar een medespeler te passen. Degregori rent richting de bal. Degregori draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Mulanovich trapt de bal weg. Osores kopt de bal weg. Klungelig pakt Degregori de bal. Barco is nu in balbezit. Barco haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Barco is nu in balbezit. Barco geeft de bal voor. Alzamora probeert de bal aan de voet te houden. Degregori bereikt de bal nog maar net als eerste. Degregori haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Diez Canseco probeert naar een medespeler te passen. Vivanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Vivanco passt de bal in één keer door. Vásquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Vásquez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Melancólicos Burros 47%, CD Pumas 53%.
Melancólicos Burros - CD Pumas 0:2