Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Infames Estrellas Feos Chivas
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23 gemiddelde waardering 22.7
average Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
average Verdedigen poor


14e minuut.
Durand met een sublieme pass. Montoya kan de bal niet met de borst controleren. Barraza met een sublieme pass. Miró Quesada is nu in balbezit. Miró Quesada draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Valverde geeft de bal voor. Durand probeert de bal aan de voet te houden. Miró Quesada is nu in balbezit. Miró Quesada haalt uit met een fantastische trap. del Campo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Infames Estrellas - Feos Chivas 0:1

34e minuut.
Benavente is nu in balbezit. Montoya is nu in balbezit. Montoya passt de bal met de wreef. Lamas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
del Bosque passt de bal in één keer door. Varela is nu in balbezit. Varela met een sublieme pass. Miró Quesada is nu in balbezit. Miró Quesada schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
del Bosque probeert naar een medespeler te passen. Enríquez is nu in balbezit. Enríquez speelt de bal door. Valdivia bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdivia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Infames Estrellas 61%, Feos Chivas 39%.
Infames Estrellas - Feos Chivas 0:1

50e minuut.
Valverde rent richting de bal. Lamas onderschept slim de pass. Lamas passt de bal in één keer door. Montoya is nu in balbezit. Montoya schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Infames Estrellas - Feos Chivas 1:1

52e minuut.
Bolívar heeft problemen om de bal te vangen. Bolívar geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Barraza de bal onder controle te krijgen. Lamas is nu in balbezit. Lamas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Daar is Álvarez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valdivia bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdivia passt de bal met de wreef. Miró Quesada is nu in balbezit. Miró Quesada schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Barraza is nu in balbezit. Barraza geeft een hoge lob. Herrera probeert de bal aan de voet te houden. Miró Quesada bereikt de bal nog maar net als eerste. Miró Quesada schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Infames Estrellas 56%, Feos Chivas 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Infames Estrellas - Feos Chivas 1:1