Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CSK Espadas Mágicos Trueno
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten weak
weak Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen weak


3e minuut.
Melgar kopt de bal weg. Carbajal probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Enríquez de bal. Rivarola is nu in balbezit. Rivarola draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Daar is Carbajal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olivos rent richting de bal. Ferrero verovert de bal door een tackle van achteren. Bacigalupo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacigalupo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Melgar is nu in balbezit. Melgar draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Bustamante de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Oré neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Melgar is nu in balbezit. Melgar draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
CSK Espadas - Mágicos Trueno 0:1

8e minuut.
Bacigalupo probeert naar een medespeler te passen. Ferrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Melgar begaat een overtreding. Melgar krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Ferrero onderschept slim de pass. Ferrero met een sublieme pass. Bacigalupo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacigalupo schiet op doel. Bolaños maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CSK Espadas - Mágicos Trueno 1:1

33e minuut.
Prado probeert naar een medespeler te passen. Melgar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustamante is nu in balbezit. Melgar verovert de bal door een tackle van achteren. Melgar schiet op doel. del Bosque kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSK Espadas 49%, Mágicos Trueno 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CSK Espadas - Mágicos Trueno 1:1

46e minuut.
Melgar passt de bal zonder na te denken. Oré rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rivarola. Oré is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Oré met een snel genomen vrije trap. del Bosque bokst de bal weg. Melgar krijgt zijn hoofd ertegen. del Bosque kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Melgar rent richting de bal. Melgar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CSK Espadas - Mágicos Trueno 1:2

51e minuut.
Torrealva is nu in balbezit. Rivarola bereikt de bal nog maar net als eerste. Prado tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Prado krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Carbajal bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbajal passt de bal zonder na te denken. Melgar bereikt de bal nog maar net als eerste. Melgar haalt uit met een fantastische trap. del Bosque maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSK Espadas - Mágicos Trueno 1:3

68e minuut.
Torrealva geeft de bal voor. Ego-Aguirre kopt de bal weg. Rivarola probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Prado is nu in balbezit. Prado schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Rivarola is nu in balbezit. Melgar onderschept slim de pass. Torrealva bereikt de bal nog maar net als eerste. Melgar verovert de bal door een tackle van achteren. Melgar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Carbajal passt de bal zonder na te denken. Melgar bereikt de bal nog maar net als eerste. Melgar haalt uit met een fantastische trap. Bustamante probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. del Bosque maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSK Espadas - Mágicos Trueno 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSK Espadas 62%, Mágicos Trueno 38%.
CSK Espadas - Mágicos Trueno 1:4