Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mágicos Trueno Los Profetas
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 19.8
weak Schieten weak
hopeless Passen poor
weak Verdedigen poor


7e minuut.
Regente is nu in balbezit. Olivos onderschept slim de pass. Regente begaat een overtreding. Regente krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Regente onderschept slim de pass. Regente passt de bal met de wreef. Bazán rent richting de bal. Bazán haalt uit met een fantastische trap. Vallesteros probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Allemant kopt de bal weg. Regente heeft problemen om de bal te vangen. Olivos is nu in balbezit. Bazán onderschept slim de pass. Bazán draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Olivos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Prado rent richting de bal. Regente tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Regente krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Prado raakt geblesseerd tijdens het duel. Olivos met een snel genomen vrije trap. Melgar bereikt de bal nog maar net als eerste. Melgar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Pérez probeert naar een medespeler te passen. Villarán probeert naar een medespeler te passen. Briceño rent richting de bal. Melgar verovert de bal door een tackle van achteren. Melgar draait met de bal, schiet en ... Viza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Mágicos Trueno - Los Profetas 1:0

23e minuut.
Melgar is nu in balbezit. Sierra bereikt de bal nog maar net als eerste. Melgar verovert de bal door een tackle van achteren. Melgar schiet op doel. Viza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mágicos Trueno - Los Profetas 2:0

37e minuut.
Olivos is nu in balbezit. Pérez onderschept slim de pass. Pérez passt de bal zonder na te denken. Bazán is nu in balbezit. Bazán schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mágicos Trueno 56%, Los Profetas 44%.
Mágicos Trueno - Los Profetas 2:0

47e minuut.
Pérez is nu in balbezit. Prado onderschept slim de pass. Prado met een sublieme pass. Melgar is nu in balbezit. Melgar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Villarán probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Enríquez de bal. Bazán onderschept slim de pass. Bazán schiet op doel. Bolaños probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mágicos Trueno - Los Profetas 2:1

75e minuut.
Carbajal heeft problemen om de bal te vangen. Carbajal passt de bal zonder na te denken. Bazán bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazán schiet op doel. Bolaños probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mágicos Trueno - Los Profetas 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mágicos Trueno 58%, Los Profetas 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mágicos Trueno - Los Profetas 2:2