Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
UE Camoteros Feos Tuzos
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
16 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 19.4
unsatisfactory Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Piedra is nu in balbezit. Agüero is nu in balbezit. Agüero passt de bal met de wreef. Huarcaya rent richting de bal. Huarcaya haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Alarcón onderschept slim de pass. Alarcón met een sublieme pass. Klungelig pakt Bejarano de bal. Bejarano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Cornejo speelt de bal door. Torrealva kopt de bal weg. Daar is Piedra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bejarano rent richting de bal. Bejarano schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Alarcón is nu in balbezit. Bejarano bereikt de bal nog maar net als eerste. Alarcón is nu in balbezit. Bejarano bereikt de bal nog maar net als eerste. Bejarano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Agüero geeft de bal voor. Begazo heeft problemen om de bal te vangen. Huarcaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Huarcaya schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
UE Camoteros - Feos Tuzos 0:1

40e minuut.
Guzmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrade begaat een overtreding. Guzmán is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Guzmán zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bejarano rent richting de bal. Bejarano haalt uit met een fantastische trap. Cornejo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
UE Camoteros - Feos Tuzos 1:1

41e minuut.
Guzmán rent richting de bal. Guzmán geeft een lange en hoge pass. Suárez heeft problemen om de bal te vangen. Alarcón verovert de bal door een tackle van achteren. Alarcón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UE Camoteros - Feos Tuzos 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UE Camoteros 44%, Feos Tuzos 56%.
UE Camoteros - Feos Tuzos 2:1

53e minuut.
Tuesta rent richting de bal. Tuesta geeft een lange en hoge pass. Inworp. Regente met de inworp. Alarcón geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Alarcón probeert naar een medespeler te passen. Bejarano heeft problemen om de bal te vangen. Piedra rent richting de bal. Bejarano rent richting de bal. Bejarano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Torrealva zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ramírez rent richting de bal. Ramírez passt de bal met de wreef. Regente is nu in balbezit. Regente geeft een lange en hoge pass. Cornejo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Suárez is nu in balbezit. Suárez probeert naar een medespeler te passen. Tuesta is nu in balbezit. Alarcón verovert de bal door een tackle van achteren. Alarcón haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Agüero passt de bal in één keer door. Torrealva bereikt de bal nog maar net als eerste. Huarcaya tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Huarcaya krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UE Camoteros 44%, Feos Tuzos 56%.
UE Camoteros - Feos Tuzos 2:1