Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Zorros Feos Demonios
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
63% Spel op eigen helft 37%
6 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 18.3
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
Ulloa geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Amat met een snelle inworp. Chang is nu in balbezit. Chang geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Franco passt de bal in één keer door. Amat geeft de bal voor. Daar is Pardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arenas is nu in balbezit. Arenas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Ganoza geeft een lange en hoge pass. Inworp. Aquino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bazán rent richting de bal. Bazán haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Arenas rent richting de bal. Ulloa onderschept slim de pass. Chang bereikt de bal nog maar net als eerste. Chang haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Ulloa is nu in balbezit. Chang verovert de bal door een tackle van achteren. Arenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Chang rent richting de bal. Chang draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Chang is nu in balbezit. Chang passt de bal zonder na te denken. Arenas rent richting de bal. Arenas draait met de bal, schiet en ... Romero maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Macchiavello bereikt de bal nog maar net als eerste. Amat bereikt de bal nog maar net als eerste. Amat probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Arenas de bal. Arenas haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Ganoza probeert naar een medespeler te passen. Amat bereikt de bal nog maar net als eerste. Amat speelt de bal door. Arenas rent richting de bal. Arenas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Zorros 67%, Feos Demonios 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Club Zorros - Feos Demonios 0:0

53e minuut.
Franco geeft een lange en hoge pass. Ulloa is nu in balbezit. Chang is nu in balbezit. Arenas is nu in balbezit. Arenas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pardo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Begazo de bal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Chang rent richting de bal. Arenas is nu in balbezit. Begazo verovert de bal door een tackle van achteren. Chang verovert de bal door een tackle van achteren. Chang haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Guillén geeft een lange en hoge pass. Arenas is nu in balbezit. Deza begaat een overtreding. Deza krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Romero trapt de bal weg van het doel. Bazán kopt de bal weg. Guillén is nu in balbezit. Arroyo verovert de bal door een tackle van achteren. Arroyo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Valladares geeft een hoge lob. Inworp. Macchiavello zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Amat is nu in balbezit. Amat geeft een hoge lob. Romero bokst de bal weg. Arenas rent richting de bal. Arenas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Club Zorros - Feos Demonios 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Zorros 59%, Feos Demonios 41%.
Club Zorros - Feos Demonios 0:1