Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Feos Demonios Club Zorros
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
51% Spel op eigen helft 49%
3 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.1 gemiddelde waardering 18.6
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


28e minuut.
Bobadilla onderschept slim de pass. Bobadilla passt de bal in één keer door. Gutiérrez speelt de bal door. Arroyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arroyo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Raffo met de inworp. Daar is Inga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Guillén zijn tegenspeler op de grond. Guillén krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Feos Demonios 56%, Club Zorros 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Feos Demonios - Club Zorros 0:0

48e minuut.
Ulloa is nu in balbezit. Ulloa geeft een hoge lob. Arroyo rent richting de bal. Bazán rent richting de bal. Bazán schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Barraza speelt de bal door. Arroyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Santisteban zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Santisteban naar de kleedkamers voor een vroege douche. Arroyo raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Gutiérrez wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Raffo passt de bal in één keer door. Aquino is nu in balbezit. Aquino passt de bal in één keer door. Bazán rent richting de bal. Bazán draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Feos Demonios 47%, Club Zorros 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Feos Demonios - Club Zorros 0:0