Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Feos Chivas CD Pumas
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
36% Spel op eigen helft 64%
8 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.7 gemiddelde waardering 19.7
weak Schieten average
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen weak


7e minuut.
Carranza is nu in balbezit. Carranza geeft een lange en hoge pass. Barraza rent richting de bal. Vásquez verovert de bal door een tackle van achteren. Vásquez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Carranza is nu in balbezit. Carranza geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Vasallo de bal onder controle te krijgen. Vivanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Vivanco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Feos Chivas - CD Pumas 0:1

17e minuut.
Vasallo is nu in balbezit. Vasallo probeert naar een medespeler te passen. Palma bereikt de bal nog maar net als eerste. Enríquez verovert de bal door een tackle van achteren. Enríquez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Feos Chivas - CD Pumas 1:1

21e minuut.
Valdivia is nu in balbezit. Osores verovert de bal door een tackle van achteren. Osores passt de bal zonder na te denken. Vásquez rent richting de bal. Vásquez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Feos Chivas - CD Pumas 1:2

44e minuut.
Barraza is nu in balbezit. Barraza speelt de bal door. Valdivia is nu in balbezit. Miró Quesada bereikt de bal nog maar net als eerste. Miró Quesada schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Feos Chivas - CD Pumas 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Feos Chivas 44%, CD Pumas 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Feos Chivas - CD Pumas 2:2

47e minuut.
Urteaga probeert naar een medespeler te passen. Vivanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Vivanco passt de bal met de wreef. Vásquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Vásquez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Klungelig pakt Alzamora de bal. Barraza rent richting de bal. Barraza passt de bal zonder na te denken. Miró Quesada heeft problemen om de bal te vangen. Miró Quesada haalt uit met een fantastische trap. Montalván bokst de bal weg.

78e minuut.
Alzamora kan de bal niet met de borst controleren. Valdivia speelt de bal door. Palma met een sublieme pass. Valdivieso is nu in balbezit. Valdivieso geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Miró Quesada bereikt de bal nog maar net als eerste. Miró Quesada draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Feos Chivas 29%, CD Pumas 71%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Feos Chivas - CD Pumas 2:2