Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Infames Estrellas Melancólicos Burros
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.9 gemiddelde waardering 16.1
matig Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
matig Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Olivos met een snelle inworp. Bello probeert naar een medespeler te passen. Barco met een sublieme pass. Degregori rent richting de bal. Degregori haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Gandolfo onderschept slim de pass. Gandolfo speelt de bal door. Benavente bereikt de bal nog maar net als eerste. Machado verovert de bal door een tackle van achteren. Machado geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Durand geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Talledo met de inworp. Klungelig pakt del Solar de bal. del Solar geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. del Campo probeert wanhopig de bal te grijpen. Degregori kan de bal niet met de borst controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
Infames Estrellas - Melancólicos Burros 0:1

35e minuut.
del Bosque bereikt de bal nog maar net als eerste. del Bosque met een sublieme pass. Lamas is nu in balbezit. Montoya is nu in balbezit. Montoya haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Infames Estrellas - Melancólicos Burros 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Infames Estrellas 57%, Melancólicos Burros 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Infames Estrellas - Melancólicos Burros 1:1

61e minuut.
Durand is nu in balbezit. Durand geeft een lange en hoge pass. Pastor rent richting de bal. Lamas onderschept slim de pass. Lamas haalt uit met een fantastische trap. Carbajal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Carbajal trapt de bal weg van het doel. Barco kopt de bal weg. Herrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Degregori onderschept slim de pass. Degregori draait met de bal, schiet en ... del Campo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Barco met een sublieme pass. Herrera is nu in balbezit. Herrera geeft de bal voor. Lamas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Infames Estrellas 39%, Melancólicos Burros 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Infames Estrellas - Melancólicos Burros 1:1