Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Feos Tuzos CSK Espadas
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 20.1
matig Schieten slecht
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Soto verovert de bal door een tackle van achteren. Huarcaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Huarcaya met een sublieme pass. Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Lamas geeft een hoge lob. Inworp. Andrade zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Bacigalupo bereikt de bal nog maar net als eerste. Piedra rent richting de bal. Ferrero verovert de bal door een tackle van achteren. Bacigalupo is nu in balbezit. Bacigalupo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Feos Tuzos - CSK Espadas 0:1

12e minuut.
Rivarola rent richting de bal. Rivarola geeft een lange en hoge pass. Piedra rent richting de bal. Bacigalupo verovert de bal door een tackle van achteren. Bacigalupo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Soto rent richting de bal. Agüero verovert de bal door een tackle van achteren. Agüero met een sublieme pass. Huarcaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Huarcaya schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Tuesta probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Torrealva met een snelle inworp. Llosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Llosa geeft de bal voor. Cornejo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Llosa zal de hoekschop nemen. Piedra rent richting de bal. Bacigalupo verovert de bal door een tackle van achteren. Bacigalupo draait met de bal, schiet en ... Cornejo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Feos Tuzos - CSK Espadas 0:2

20e minuut.
Piedra rent richting de bal. Ferrero onderschept slim de pass. Ferrero met een sublieme pass. Bacigalupo rent richting de bal. Bacigalupo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Piedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto onderschept slim de pass. Ferrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrero draait met de bal, schiet en ... Cornejo bokst de bal weg.

38e minuut.
Soto is nu in balbezit. Piedra verovert de bal door een tackle van achteren. Agüero rent richting de bal. Huarcaya is nu in balbezit. Huarcaya schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Feos Tuzos 51%, CSK Espadas 49%.
Feos Tuzos - CSK Espadas 0:2

85e minuut.
Na een snelle pass probeert Machuca de bal onder controle te krijgen. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Machuca tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Machuca krijgt een gele kaart. Soto raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Soto kan niet meer verder spelen. Basombrío komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Feos Tuzos 57%, CSK Espadas 43%.
Feos Tuzos - CSK Espadas 0:2