Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Feos Demonios Rápidos Cerdos
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
13 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 20.4
slecht Schieten matig
slecht Passen matig
slecht Verdedigen zwak


10e minuut.
Franco bereikt de bal nog maar net als eerste. Benítez is nu in balbezit. Franco begaat een overtreding. Benítez raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

21e minuut.
Barbadillo rent richting de bal. Chang verovert de bal door een tackle van achteren. Andrade probeert naar een medespeler te passen. Capria rent richting de bal. Capria schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Sotomayor trapt de bal weg. Klungelig pakt Barbadillo de bal. Chang is nu in balbezit. Chang haalt uit met een fantastische trap. Marsano probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Barbadillo heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Feos Demonios - Rápidos Cerdos 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Feos Demonios 45%, Rápidos Cerdos 55%.
Feos Demonios - Rápidos Cerdos 1:0

56e minuut.
Barbadillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arenas verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Benítez. Arenas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chang wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Chang bereikt de bal nog maar net als eerste. Chang passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Arenas de bal onder controle te krijgen. Chang bereikt de bal nog maar net als eerste. Chang draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Feos Demonios - Rápidos Cerdos 2:0

70e minuut.
Payet kopt de bal weg. Daar is Andrade, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amat speelt de bal door. Arenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Arenas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Ciurlizza passt de bal in één keer door. Ramírez is nu in balbezit. Capria bereikt de bal nog maar net als eerste. Capria schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Feos Demonios - Rápidos Cerdos 2:1

89e minuut.
Payet geeft een hoge lob. Inworp. Amat zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chang rent richting de bal. Chang geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Feos Demonios 40%, Rápidos Cerdos 60%.
Feos Demonios - Rápidos Cerdos 2:1