Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CD Pumas Infames Estrellas
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 23.3
matig Schieten matig
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


9e minuut.
Alzamora geeft een lange en hoge pass. del Bosque rent richting de bal. del Bosque speelt de bal door. Lamas is nu in balbezit. Lamas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Bolívar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vivanco is nu in balbezit. Vásquez is nu in balbezit. Vivanco rent richting de bal. Vivanco draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Vásquez rent richting de bal. del Bosque bereikt de bal nog maar net als eerste. Vásquez verovert de bal door een tackle van achteren. Vásquez haalt uit met een fantastische trap. del Campo probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Montoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Osores verovert de bal door een tackle van achteren. Vivanco speelt de bal door. Vásquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Vásquez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Alzamora speelt de bal door. Bolívar bereikt de bal nog maar net als eerste. Urteaga tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bolívar raakt geblesseerd tijdens het duel. Álvarez met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Bolívar geeft de bal voor. Mendoza heeft problemen om de bal te vangen. Lamas is nu in balbezit. Lamas schiet op doel. Na een snelle pass probeert Palma de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CD Pumas 62%, Infames Estrellas 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CD Pumas - Infames Estrellas 0:0

82e minuut.
Diez Canseco geeft een lange en hoge pass. Daar is Valdivieso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vásquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Vásquez draait met de bal, schiet en ... del Campo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Pumas - Infames Estrellas 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CD Pumas 50%, Infames Estrellas 50%.
CD Pumas - Infames Estrellas 1:0