Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CSK Espadas UE Camoteros
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
39% Spel op eigen helft 61%
12 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.9 gemiddelde waardering 19
slecht Schieten waardeloos
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


14e minuut.
Cuba verovert de bal door een tackle van achteren. Rivarola onderschept slim de pass. Rivarola met een sublieme pass. Bacigalupo rent richting de bal. Bacigalupo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CSK Espadas - UE Camoteros 1:0

26e minuut.
Soto rent richting de bal. Alarcón onderschept slim de pass. Alarcón met een sublieme pass. Bejarano is nu in balbezit. Bejarano schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Llosa kopt de bal weg. Rivarola bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzmán tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Guzmán krijgt een gele kaart. Rivarola wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Rivarola kan niet meer verder spelen. Basombrío komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Cuba bereikt de bal nog maar net als eerste. Llosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuba begaat een overtreding. Llosa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Llosa zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSK Espadas 38%, UE Camoteros 62%.
CSK Espadas - UE Camoteros 1:0

50e minuut.
Guzmán heeft problemen om de bal te vangen. Ríos probeert naar een medespeler te passen. Bernales probeert naar een medespeler te passen. Ego-Aguirre rent richting de bal. Ego-Aguirre geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Inworp. Llosa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ferrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrero draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Bernales is nu in balbezit. Bernales passt de bal in één keer door. Ferrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacigalupo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacigalupo haalt uit met een fantastische trap. Paal!

62e minuut.
Carreño met een sublieme pass. Alarcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Alarcón passt de bal zonder na te denken. Bejarano bereikt de bal nog maar net als eerste. Bejarano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Ríos met de inworp. Regente rent richting de bal. Bernales begaat een overtreding. Bernales krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Ríos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrero verovert de bal door een tackle van achteren. Ríos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ríos krijgt een gele kaart. Ferrero raakt geblesseerd tijdens het duel. Soto komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSK Espadas 40%, UE Camoteros 60%.
CSK Espadas - UE Camoteros 1:0