Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mágicos Trueno Feos Tuzos
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 19
zwak Schieten zwak
hopeloos Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbajal onderschept slim de pass. Carbajal passt de bal met de wreef. Melgar bereikt de bal nog maar net als eerste. Melgar schiet op doel. Cornejo bokst de bal weg.

13e minuut.
Machuca geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Andrade met een snelle inworp. Agüero rent richting de bal. Agüero geeft een lange en hoge pass. Bolaños verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Daar is Enríquez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Enríquez geeft een lange en hoge pass. Villarán kopt de bal weg. Agüero is nu in balbezit. Agüero draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Carbajal rent richting de bal. Agüero verovert de bal door een tackle van achteren. Agüero met een sublieme pass. Huarcaya is nu in balbezit. Huarcaya haalt uit met een fantastische trap. Bolaños bokst de bal weg. Vallesteros kopt de bal weg. Agüero is nu in balbezit. Agüero schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Suárez heeft problemen om de bal te vangen. Olivos is nu in balbezit. Suárez maakt een afschuwelijke overtreding. Suárez is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

41e minuut.
Prado rent richting de bal. Prado probeert naar een medespeler te passen. Machuca rent richting de bal. Melgar verovert de bal door een tackle van achteren. Melgar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mágicos Trueno 62%, Feos Tuzos 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mágicos Trueno - Feos Tuzos 0:0

48e minuut.
Agüero speelt de bal door. Huarcaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallesteros rent richting de bal. Huarcaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Huarcaya schiet op doel. Bolaños probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Bolaños trapt de bal weg van het doel. Piedra kopt de bal weg. Daar is Enríquez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agüero rent richting de bal. Agüero draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Agüero schiet op doel. Vallesteros kopt de bal weg. Durand probeert de bal aan de voet te houden. Agüero is nu in balbezit. Agüero draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vallesteros heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mágicos Trueno - Feos Tuzos 0:1

57e minuut.
Andrade met een snelle inworp. Carbajal geeft de bal voor. Páramo bereikt de bal nog maar net als eerste. Melgar onderschept slim de pass. Melgar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Agüero met een sublieme pass. Klungelig pakt Enríquez de bal. Huarcaya onderschept slim de pass. Huarcaya draait met de bal, schiet en ... Bolaños probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mágicos Trueno - Feos Tuzos 0:2

68e minuut.
Prado passt de bal zonder na te denken. Melgar bereikt de bal nog maar net als eerste. Machuca maakt een afschuwelijke overtreding. Machuca krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Carbajal probeert naar een medespeler te passen. Melgar is nu in balbezit. Melgar passt de bal zonder na te denken. Prado is nu in balbezit. Prado schiet op doel. Cornejo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Páramo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Piedra rent richting de bal. Melgar verovert de bal door een tackle van achteren. Melgar draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mágicos Trueno 52%, Feos Tuzos 48%.
Mágicos Trueno - Feos Tuzos 0:2