Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rápidos Cerdos Club Zorros
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 19.6
matig Schieten matig
matig Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


7e minuut.
Ciurlizza speelt de bal door. Klungelig pakt Capria de bal. Begazo verovert de bal door een tackle van achteren. Ramírez rent richting de bal. Ramírez schiet op doel. Pereda bokst de bal weg.

16e minuut.
Payet met een harde bal richting middenveld. Ulloa kopt de bal weg. Guevara probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Arroyo is nu in balbezit. Arroyo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Marsano trapt de bal weg van het doel. Ulloa kopt de bal weg. Barbadillo heeft problemen om de bal te vangen. Bazán bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazán draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Begazo geeft een lange en hoge pass. Inworp. Campolo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ramírez is nu in balbezit. Ramírez schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Aquino met een snelle inworp. Ciurlizza rent richting de bal. Bazán verovert de bal door een tackle van achteren. Bazán geeft een hoge lob. Klungelig pakt Arroyo de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rápidos Cerdos 59%, Club Zorros 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rápidos Cerdos - Club Zorros 0:0

59e minuut.
Benítez geeft de bal voor. Deza kopt de bal weg. Arroyo is nu in balbezit. Bazán is nu in balbezit. Bazán schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Benítez passt de bal in één keer door. Bazán rent richting de bal. Bazán passt de bal met de wreef. Arroyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arroyo haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Rápidos Cerdos - Club Zorros 0:1

83e minuut.
Deza rent richting de bal. Ramírez onderschept slim de pass. Ramírez passt de bal met de wreef. Capria bereikt de bal nog maar net als eerste. Capria draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rápidos Cerdos 40%, Club Zorros 60%.
Rápidos Cerdos - Club Zorros 0:1