Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rápidos Cerdos Infames Estrellas
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 22.8
average Schieten average
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen average


2e minuut.
Durand verovert de bal door een tackle van achteren. Durand met een sublieme pass. Capria rent richting de bal. Ramírez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramírez schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. del Campo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Capria is nu in balbezit. Capria haalt uit met een fantastische trap. del Campo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Barbadillo rent richting de bal. Montoya verovert de bal door een tackle van achteren. Montoya speelt de bal door. Lamas rent richting de bal. Lamas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rápidos Cerdos 48%, Infames Estrellas 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rápidos Cerdos - Infames Estrellas 0:0

55e minuut.
Marsano trapt de bal weg. Inworp. Macedo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Montoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Montoya haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
del Bosque onderschept slim de pass. del Bosque passt de bal zonder na te denken. Andrade rent richting de bal. Macedo rent richting de bal. Macedo geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
del Bosque rent richting de bal. del Bosque speelt de bal door. Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Montoya is nu in balbezit. Montoya schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Durand geeft een lange en hoge pass. Montoya rent richting de bal. Montoya passt de bal in één keer door. Lamas is nu in balbezit. Lamas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rápidos Cerdos - Infames Estrellas 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rápidos Cerdos 54%, Infames Estrellas 46%.
Rápidos Cerdos - Infames Estrellas 0:1