Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Fuegos Feos Chivas
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
14 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 21.8
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


17e minuut.
Francia geeft een hoge lob. Barraza rent richting de bal. del Campo verovert de bal door een tackle van achteren. del Campo heeft problemen om de bal te vangen. del Campo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
San Román bereikt de bal nog maar net als eerste. Enríquez verovert de bal door een tackle van achteren. Enríquez speelt de bal door. Valdivia is nu in balbezit. Valdivia haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Miró Quesada rent richting de bal. Miró Quesada schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Fuegos - Feos Chivas 0:1

43e minuut.
Pardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardo draait met de bal, schiet en ... Varela probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cipriani rent richting de bal. Cipriani draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Pardo rent richting de bal. Pardo draait met de bal, schiet en ... Talavera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Club Fuegos - Feos Chivas 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Fuegos 57%, Feos Chivas 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Club Fuegos - Feos Chivas 1:1

54e minuut.
Valverde zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Enríquez rent richting de bal. Enríquez geeft een lange en hoge pass. Sánchez Concha probeert de bal aan de voet te houden. Baylón werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Fuegos - Feos Chivas 1:2

58e minuut.
Cipriani probeert naar een medespeler te passen. del Campo is nu in balbezit. del Campo speelt de bal door. Pardo is nu in balbezit. Pardo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Varela bereikt de bal nog maar net als eerste. Varela geeft een lange en hoge pass. Valverde probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Páramo is nu in balbezit. Páramo schiet op doel. Talavera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
San Román rent richting de bal. San Román passt de bal zonder na te denken. Sánchez Concha controleert de bal met de borst. Miró Quesada is nu in balbezit. Miró Quesada schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Barraza speelt de bal door. Valdivia rent richting de bal. Miró Quesada rent richting de bal. Miró Quesada haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Francia de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Valverde controleert de bal met de borst. Páramo onderschept slim de pass. Varela legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Varela krijgt een gele kaart. Páramo raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. del Campo neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Valdivia bereikt de bal nog maar net als eerste. Miró Quesada bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdivia bereikt de bal nog maar net als eerste. Miró Quesada rent richting de bal. Miró Quesada draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Club Fuegos - Feos Chivas 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Fuegos 60%, Feos Chivas 40%.
Club Fuegos - Feos Chivas 1:3