Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Feos Chivas UE Camoteros
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 18.7
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Guzmán passt de bal met de wreef. Ríos bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdivia is nu in balbezit. Miró Quesada rent richting de bal. Miró Quesada schiet op doel. Ames verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Enríquez met de inworp. Daar is Valdivia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valdivia speelt de bal door. Miró Quesada rent richting de bal. Miró Quesada schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Valverde rent richting de bal. Alarcón onderschept slim de pass. Bejarano is nu in balbezit. Bejarano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Feos Chivas - UE Camoteros 0:1

17e minuut.
Valverde rent richting de bal. Valverde geeft een hoge lob. Miró Quesada kopt de bal weg. Valdivia bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdivia draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Feos Chivas - UE Camoteros 1:1

20e minuut.
Alarcón verovert de bal door een tackle van achteren. Vasallo verovert de bal door een tackle van achteren. Vasallo met een sublieme pass. Bejarano bereikt de bal nog maar net als eerste. Bejarano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Guzmán kan de bal niet met de borst controleren. Valdivia verovert de bal door een tackle van achteren. Ríos rent richting de bal. Valdivia verovert de bal door een tackle van achteren. Valdivia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Feos Chivas 51%, UE Camoteros 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Feos Chivas - UE Camoteros 1:1

56e minuut.
Ríos geeft een lange en hoge pass. Varela bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bejarano. Bejarano krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Vasallo geeft een hoge lob. Valdivieso rent richting de bal. Valdivieso speelt de bal door. Miró Quesada bereikt de bal nog maar net als eerste. Miró Quesada haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Feos Chivas 44%, UE Camoteros 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Feos Chivas - UE Camoteros 1:1