Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Infames Estrellas Feos Tuzos
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.3 gemiddelde waardering 19.8
average Schieten average
poor Passen weak
weak Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Macedo rent richting de bal. Macedo passt de bal zonder na te denken. Lamas is nu in balbezit. Montoya is nu in balbezit. Montoya draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Suárez is nu in balbezit. Montoya is nu in balbezit. Montoya speelt de bal door. Lamas heeft problemen om de bal te vangen. Lamas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Montoya speelt de bal door. Daar is Lamas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lamas passt de bal in één keer door. Daar is Montoya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montoya draait met de bal, schiet en ... Cornejo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Infames Estrellas - Feos Tuzos 1:0

26e minuut.
Piedra is nu in balbezit. Lamas verovert de bal door een tackle van achteren. Bernal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bernal krijgt een gele kaart.

29e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. del Campo met een harde bal richting middenveld. Montoya kopt de bal weg. Lamas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Piedra passt de bal in één keer door. Daar is Andrade, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benavente bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrade verovert de bal door een tackle van achteren. Andrade geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Infames Estrellas 46%, Feos Tuzos 54%.
Infames Estrellas - Feos Tuzos 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Infames Estrellas 51%, Feos Tuzos 49%.
Infames Estrellas - Feos Tuzos 1:0