Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rápidos Cerdos San Borja FC
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 19.9
average Schieten average
average Passen weak
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Salgado met de inworp. Ubillús bereikt de bal nog maar net als eerste. Ubillús geeft de bal voor. San Román is nu in balbezit. San Román haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Payet trapt de bal weg van het doel. Cartel kopt de bal weg. San Román rent richting de bal. San Román schiet op doel. Marsano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rápidos Cerdos - San Borja FC 0:1

6e minuut.
Capria passt de bal in één keer door. Ramírez heeft problemen om de bal te vangen. Cartel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramírez onderschept slim de pass. Ramírez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Benítez raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Amprimo komt het veld opgelopen.

10e minuut.
Cartel heeft problemen om de bal te vangen. Cartel geeft een hoge lob. Payet heeft problemen om de bal te vangen. Salgado is nu in balbezit. Salgado passt de bal zonder na te denken. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Ubillús bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Ciurlizza zijn tegenspeler op de grond. Ubillús is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Capria zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. San Román is nu in balbezit. San Román haalt uit met een fantastische trap. Marsano bokst de bal weg.

24e minuut.
Ramírez rent richting de bal. Ramírez haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Carrillo de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lozano neemt de hoekschop. Morales probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Campolo geeft de bal voor. Biachi is nu in balbezit. Lozano begaat een overtreding. Lozano krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Barbadillo geeft een hoge lob. Capria is nu in balbezit. Basombrío begaat een overtreding. Basombrío krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Capria bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramírez onderschept slim de pass. Ramírez passt de bal in één keer door. San Román rent richting de bal. San Román haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rápidos Cerdos 51%, San Borja FC 49%.
Rápidos Cerdos - San Borja FC 0:1

48e minuut.
Andrade rent richting de bal. Apaza onderschept slim de pass. Apaza speelt de bal door. San Román heeft problemen om de bal te vangen. San Román haalt uit met een fantastische trap. Marsano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

53e minuut.
Barbadillo is nu in balbezit. Cartel is nu in balbezit. Cartel met een sublieme pass. Ubillús is nu in balbezit. Ubillús schiet op doel. Marsano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. San Román rent richting de bal. San Román draait met de bal, schiet en ... Marsano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rápidos Cerdos - San Borja FC 0:2

58e minuut.
Biachi kopt de bal weg. Inworp. Ciurlizza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lozano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozano geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Capria rent richting de bal. Capria schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rápidos Cerdos - San Borja FC 1:2

69e minuut.
Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado geeft een hoge lob. Andrade kopt de bal weg. Ubillús bereikt de bal nog maar net als eerste. Ubillús schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rápidos Cerdos - San Borja FC 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rápidos Cerdos 58%, San Borja FC 42%.
Rápidos Cerdos - San Borja FC 1:3